En ægte Avenue med et aerodynamisk carbonstel

Avenue Empire introduceres i anledning af Avenues 25-års jubilæum. Empire kommer i to konfigurationer, der begge håndbygges i Sverige: En model med indvendige Shimano Alfine gear og vedligeholdelsesfri Gates remtræk samt en model med udvendige Shimano 105 gear. Avenue Empire er det ypperste udtryk for dansk og nordisk cykeltradition.

Historien bag Empire

For første gang nogensinde kan Avenue præsentere en model på et fuldt carbon-rammesæt. Det har længe været en ambition for Avenue at lave en carbon-cykel, så gadens flotteste cykelmærke også får en optimeret, højtspecificeret og let sportsmodel i programmet.
Avenue er kendt for sin signaturramme med afrundede, organiske hjørner og agile 'muskler', og de nye carbon-støbeforme har skulle designes med klare linjer fra Avenues aluminiumsrammer. Udover de afrundende hjørner og 'musklerne', som er vigtige elementer i Avenues DNA, har vi bragt andre designprincipper i spil: rammedesignet er gennemført med principper fra Aero-racercykler for at gøre Avenue Empire så hurtig som muligt - og for aerodynamikkens skyld, men også for det rene udtryk har vi implementeret indvendig kabelføring i ramme og forgaffel.

Carbon-stellets lange udvikling

Empire med indvendige gear og remtræk

*Varianten fås i farven matt anthracite

Udstyr:

Gates Carbon Belt Drive

Empire er udstyret med et Gates Carbon Belt Drive (remtræk). De carbon forstærkede remme holder længere end almindelige kæder, de skal aldrig smøres og er nærmest vedligeholdelsesfrie.
Gates Carbon Belt Drive er et skridt ind i fremtiden.

Shimano Alfine indvendige gear

Empire er også udstyret med højt specificerede Shimano Alfine gear, som er lavet til den sofistikerede pendler. I forlængelse af en premium byggekvalitet tilbyder Alfine også finesse, alsidighed og utrolig nem betjening. Shimano Alfine er de ultimative gear til bylivet.

Empire med udvendige gear

*Varianten fås i farverne shiny dark blue og matt anthracite

Udstyr:

Shimano 105 udvendige gear

Empire fås også med udvendige Shimano 105 gear. Shimano 105 er avancerede gear med høj ydeevne i form af funktionalitet, lethed og ergonomi. Shimano 105 er ideel til både hverdags- og fritidscykel, uanset om det gælder den daglige pendling gennem byens gader, motionering eller hyggelige ture med venner eller familie.