Airbase
Sportscykel i et let og skarpt design

Avenue Airbase serien er udstyret med udvendige gear med hurtige og lette skift. Den skarpe grafiske profil er en funktion af cyklens organiske, aerodynamiske former i rendyrket Avenue design. I denne cykel samler detaljer og finesser sig til en klar og overbevisende helhed. Avenue Airbase er født af en stærk og stædig tro på, at perfektion er mulig.
Modellen fås i tre forskellige udgaver, henholdsvis Airbase, Airbase Metal og Airbase Spirit, der har hver sine unikke designelementer.

Som skabt til byens gader

Se alle Airbase

Stellet på en Avenue

Aerodynamiske linjer

På Avenue er hver og én del af stellet gennemført. Det resulterer i et helt unikt design, hvor aerodynamiske linjer skaber helheden i Avenue DNA'et. Airbase er en sand fryd for øjet.

Øje for detaljer

Når du sætter dig op på en Avenue, skal du tydeligt kunne mærke, at din cykel er noget helt specielt. På Avenue finder du mange detaljer, små som store, der giver en Avenue den x-faktor, den fortjener.

Features og udstyr

Geargrupper

Shimano Claris og Shimano Sora

På Airbase finder du to geargrupper: henholdsvis Shimano Claris på Airbase Spirit og Shimano Sora på Airbase. Fælles for begge geargrupper er deres store alsidighed, der sikrer en bred anvendelsesform. Gearene er lette at betjene, hurtige og præcise. Den helt store forskel er, at Shimano Claris har 8 gear, hvor Shimano Sora har 9 gear.

Dæk

Bike Attitude Antipuncture by Panaracer

På Airbase finder du robuste Bike Attitude Antipuncture dæk, der er bygget til tung by- og landevejskørsel. Dækkene har et ekstra kraftigt lag gummi i slidbanen, som sikrer maksimal beskyttelse mod punktering. Derudover er der indbyggede reflekser, som både er sikre og stilrene.

Originalt tilbehør

Tilkøb matchende tilbehør til din Avenue

En Avenue cykel fortjener originalt Avenue-tilbehør. Vi har gjort det enkelt at vælge tilbehør. Selvom en Avenue-bruger selvfølgelig selv må bestemme, anbefaler vi tilbehør, der matcher farven på fælge, sadelpind, styrstamme og styr. Spørg din forhandler om mulighederne for Avenue-tilbehør til din cykel.

Se mere om tilbehør

Airbase og Airbase Spirit

Airbase og Airbase Spirit er to modeller, der er bygget på det samme grundlag. Den helt store forskel på modellerne finder du i deres stel, hvor alle afrundingerne på en Airbase er håndlavet, da det kræver en helt speciel teknik at opnå netop den udformning. Derudover finder du også forskellige geargrupper samt grafiske elementer på modellerne hver især.

Med Avenue får du

5 års garanti på stel
Dansk design og kvalitet
Forhandlere over hele landet