Om

Historien

Avenue blev grundlagt i 1995, og i 1996 blev første årgang præsenteret. I 2006 blev Avenue opkøbt af den familieejede virksomhed, HF Christiansen A/S, Randers. HF Christiansen blev grundlagt i 1903, og er et af verdens ældste cykelfirmaer. Udover Avenue producerer HF Christiansen mærkerne Bike by Gubi, Centurion, MBK, MotobécaneNishiki, Principia, Raleigh og Winther. Se mere på hfchristiansen.dk.

Med en Avenue er du sikret en kvalitetscykel, der bærer præg af at være designmæssigt gennemarbejdet ned til den mindste detalje. Vores ambition er, at en Avenue cykel altid skal være Danmarks smukkeste cykel. Og uanset om man foretrækker en stilet sort, hvid eller en Avenue i mere markante farver, så findes den rigtige model med det rigtige udstyr af gear og bremser.

Avenue er i en klasse for sig selv. Udover at være verdensberømt for at producere kvalitetscykler, så lægges der stor vægt på design. De mange håndarbejdstimer, der er brugt på hver cykel, ligger i stellet. Stellets organiske afrundede samlinger giver en Avenue dets agile, dynamiske og fuldendte design.

Der sidder forhandlere i hele landet klar til at hjælpe dig i gang med din nye Avenue cykel. Det er kompetente fagfolk, der er med til at opretholde den bedste kvalitet, rådgivning og sikre, at din nye cykel er klargjort og passer perfekt til dig.

Avenues design

Kunsten at skabe en cykel er en konstant vandring mellem del og helhed. At tænke en helhed frem af alle de små detaljer, en cykel består af, er kernen i den kreative designproces. Delene samler sig til en cykel, men de er ikke cyklen. Enkel skønhed opstår kun gennem lang fordybelse, og en Avenue er gennemarbejdet ned i mindste detalje. Det er den kærlighed og kendskab til formgivning, der slår igennem på gadeplan, når en Avenue viser sig og vækker opsigt.

Det aerodynamiske design har gennemgået en vedvarende evolution siden Avenues fødsel i 1996, og i dag fremstår cyklen mere organisk og lettere end nogensinde før. Dansk cykelkultur og design er begge vigtige elementer i cykelverdenen, hvilket Avenue er meget kendt for at have fokus på. Når vi lancerer nye varianter, eller ændrer på udstyrsniveauet på Avenue-modellerne, sker det på baggrund af grundig research eller efter inspiration fra cykelentusiaster, som efterspørger en designercykel i cool, dansk stil. Dette gør, at vi i Avenue præsenterer cykler, der tilnærmer sig den ideelle dame- eller herrecykel.

I Avenue findes der tre familier af aluminiumscykler: Airbase, Broadway og High Line. Hver familie byder på unikke egenskaber, der alle har sine fordele.

I 2021 introducerede vi Avenue Metal, en serie af helfarvede modeller, som fås i metalliske farver, der gør noget helt særligt for det specielle Avenue design. 

Med Avenue får du

5 års garanti på stel
Dansk design og kvalitet
Forhandlere over hele landet