High Line
En klassisk Avenue med et innovativt præg

Avenue High Line bygger videre på Avenues ideal om innovation og design. Unikt for High Line er det fremtidssikre Gates Carbon Belt Drive (remtræk), som erstatter den traditionelle kæde (læs mere nedenfor). Samtidig holder High Line fast i det aerodynamiske og skarpe design, som kendetegner Avenue. High Line er til dig, der ønsker en luksuriøs og uovertruffen cykeloplevelse.

Klassisk Avenue med et innovativt præg

High Line er til dig, der ønsker en luksuriøs og uovertruffen cykeloplevelse. Oplev High Line i farverne matt black og matt dark blue.

En sublim køreoplevelse ligger i vente

Se alle High Line

Features og udstyr

Geargruppe

Shimano Nexus

High Line er udstyret med indvendige Shimano Nexus gear, som er skabt til den travle hverdag. Derfor kan Nexus levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Derudover er Nexus finjusteret til at gøre ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt, så din cykel er ekstra behagelig at cykle på.

Dæk

Bike Attitude Antipuncture by Panaracer

På High Line finder du robuste Bike Attitude Antipuncture dæk, der er bygget til tung by- og landevejskørsel. Dækkene har et ekstra kraftigt lag gummi i slidbanen, som sikrer maksimal beskyttelse mod punktering. Derudover er der indbyggede reflekser, som både er sikre og stilrene.

Originalt Avenue-tilbehør

Tilkøb matchende tilbehør til din Avenue

En Avenue cykel fortjener originalt Avenue-tilbehør. Vi har gjort det enkelt at vælge tilbehør. Selvom en Avenue-bruger selvfølgelig selv må bestemme, anbefaler vi tilbehør, der matcher farven på fælge, sadelpind, styrstamme og styr. Spørg din forhandler om mulighederne for Avenue-tilbehør til din cykel.

Se mere om tilbehør

Med Avenue får du

5 års garanti på stel
Dansk design og kvalitet
Forhandlere over hele landet