Metal
Helfarvede cykler i metallisk farve

Avenue Metal er en serie af Avenue-cykler, hvor elegance og stilrenhed er i fokus. Avenue Metal er helfarvede modeller, der tager udgangspunkt i serierne Broadway og Airbase. Unikt for Avenue Metal er sine metalliske farver som fås i en dragende blygrå og en elegant metallisk sølv.

Oplev Avenue designet på en hel ny måde

Se alle Metal

Den ekslusive Metal-serie kan genkendes på sine metalliske farver, der går helt fantastisk sammen med de aerodynamiske og muskuløse linjer, der kendetegner Avenue DNA'et. Du finder også mange små detaljer såsom unik nummering, matchende skærmsæt og meget mere.

Metal Silver

Et skinnende vidunder

Se mere

Features og udstyr

Geargrupper

Shimano Nexus og Shimano Tiagra

På Metal finder du to geargrupper: henholdsvis Shimano Nexus og Shimano Tiagra. Shimano Nexus er indvendige gear, der er ideelle til hverdagscykling året rundt, og som kræver minimal vedligeholdelse. Shimano Tiagra er derimod udvendige gear, som er mere sportsorienteret. Det betyder, at du får hele 10 hurtigskiftende og præcise gear med en lav vægt.

Dæk

Bike Attitude Antipuncture by Panaracer

På Metal finder du robuste Bike Attitude Antipuncture dæk, der er bygget til tung by- og landevejskørsel. Dækkene har et ekstra kraftigt lag gummi i slidbanen, som sikrer maksimal beskyttelse mod punktering. Derudover er der indbyggede reflekser, som både er sikre og stilrene.

Originalt tilbehør

Tilkøb matchende tilbehør til din Avenue

En Avenue cykel fortjener originalt Avenue-tilbehør. Vi har gjort det enkelt at vælge tilbehør. Selvom en Avenue-bruger selvfølgelig selv må bestemme, anbefaler vi tilbehør, der matcher farven på fælge, sadelpind, styrstamme og styr. Spørg din forhandler om mulighederne for Avenue-tilbehør til din cykel.

Se mere om tilbehør

Med Avenue får du

5 års garanti på stel
Dansk design og kvalitet
Forhandlere over hele landet