Metal
Helfarvet cykel i en metallisk farve

Avenue Metal er iøjnefaldende cykel, hvor elegance og stilrenhed er i fokus. Modellen er helfarvet og tager udgangspunkt i serierne Broadway og Airbase. Unikt for Avenue Metal er sit farvetema, som fås i en dragende metallisk sølv.

Oplev Avenue designet på en hel ny måde

Se alle Metal

Sølv, sølv og atter sølv

Det er svært at overse det gennemførte look på Avenue Metal, der er sølv fra top til bund.

Features og udstyr

Geargrupper

Shimano Nexus og Shimano Tiagra

På Metal finder du to geargrupper: henholdsvis Shimano Nexus og Shimano Tiagra. Shimano Nexus er indvendige gear, der er ideelle til hverdagscykling året rundt, og som kræver minimal vedligeholdelse. Shimano Tiagra er derimod udvendige gear, som er mere sportsorienteret. Det betyder, at du får hele 10 hurtigskiftende og præcise gear med en lav vægt.

Dæk

Bike Attitude Antipuncture by Panaracer

På Metal finder du holdbare Bike Attitude Antipuncture dæk, der er bygget til masser af by- og landevejskørsel. Dækkene har et ekstra kraftigt lag gummi i slidbanen, som sikrer maksimal beskyttelse mod punktering. Derudover er der indbyggede reflekser, som både er sikre og stilrene.

Originalt tilbehør

Tilkøb matchende tilbehør til din Avenue

En Avenue cykel fortjener originalt Avenue-tilbehør. Vi har gjort det enkelt at vælge tilbehør. Selvom en Avenue-bruger selvfølgelig selv må bestemme, anbefaler vi tilbehør, der matcher farven på fælge, sadelpind, frempind og styr. Spørg din forhandler om mulighederne for Avenue-tilbehør til din cykel.

Se mere om tilbehør

Med Avenue får du

5 års garanti på stel
Dansk design og kvalitet
Forhandlere over hele landet