Broadway
Stilren og æstetisk hverdagscykel

Avenue Broadway skiller sig ud fra mængden med sit æstetiske og modige design. Broadway er en anderledes cykel, som formår at udfolde sig frit og ekstravagant uden at være prangende. Broadway er udstyret med indvendige gear, der kræver minimal vedligeholdelse, som sammen med andre udvalgte komponenter og Avenues design-ideal giver en stilfuld og elegant cykel i top kvalitet. Broadway fås i to forskellige udgaver, henholdsvis Broadway og Broadway Spirit, der hver især har sine egne unikke, grafiske detaljer.

Oplev de nye 2023 modeller

Se alle Broadway

Stellet på en Avenue

Aerodynamiske linjer

På Avenue er hver og én del af stellet gennemført. Det resulterer i et helt unikt design, hvor aerodynamiske linjer skaber helheden i Avenue DNA'et. Broadway er en sand fryd for øjet.

Øje for detaljer

Når du sætter dig op på en Avenue, skal du tydeligt kunne mærke, at din cykel er noget helt specielt. På Avenue finder du mange detaljer, små som store, der giver en Avenue den x-faktor, den fortjener.

Features og udstyr

Geargruppe

Shimano Nexus

Broadway er udstyret med indvendige Shimano Nexus gear, som er skabt til den travle hverdag. Derfor kan Nexus levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Derudover er Nexus finjusteret til at gøre ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt, så din cykel er ekstra behagelig at cykle på.

Dæk

Bike Attitude Antipuncture by Panaracer

På Broadway finder du robuste Bike Attitude Antipuncture dæk, der er bygget til tung by- og landevejskørsel. Dækkene har et ekstra kraftigt lag gummi i slidbanen, som sikrer maksimal beskyttelse mod punktering. Derudover er der indbyggede reflekser, som både er sikre og stilrene.

Originalt tilbehør

Tilkøb matchende tilbehør til din Avenue

En Avenue cykel fortjener originalt Avenue-tilbehør. Vi har gjort det enkelt at vælge tilbehør. Selvom en Avenue-bruger selvfølgelig selv må bestemme, anbefaler vi tilbehør, der matcher farven på fælge, sadelpind, styrstamme og styr. Spørg din forhandler om mulighederne for Avenue-tilbehør til din cykel.

Se mere om tilbehør

Broadway og Broadway Spirit

Hvad er forskellen?

Broadway og Broadway Spirit er to modeller, der er bygget på det samme grundlag. Den helt store forskel på modellerne finder du i deres stel, hvor alle afrundingerne på en Broadway er håndlavet, da det kræver en helt speciel teknik at opnå netop den udformning. Derudover finder du også forskellige grafiske elementer på modellerne hver især.

Med Avenue får du

5 års garanti på stel
Dansk design og kvalitet
Forhandlere over hele landet